V sodelovanju z

Grupa "HAJDE DA..."

Beograjska organizacija, ki spodbuja aktivno, demokratično državljanstva in pozitivno razumevanje razlik s pomočjo programov neformalnega izobraževanja in zagovorništva. Delimo si znanje in izkušnje.

ZAVOD ZA IN PROTI

Skupaj delamo projekt "Uživajmo evropsko državljanstvo in ...", ki ga podpira Evropska Unija program Mladi v akciji. Vodilna organizacija v projektu je Za in proti, zavod za kulturo dialoga, www.zainproti.com, www.facebook.com/zainproti. Partnerji: RA Kozjansko – Mladinski center Šentjur, www.mladi-sentjur.si, MMC K6/4.

COWORKING ZASAVJE – PUNKT

Skupnost ustvarjalcev, ista krvna skupina, organizacija, ki je doma v Zasavju in deluje po Evropi.

MEPI

MEPI je mednarodno priznanje za mlade. Najdemo se v tem, da k razvoju mladih ljudi pristopamo celovito in jim ponujamo podporo pri njihovem osebnem in profesionalnu razvoju, zato da zrastejo v uspešne in zadovoljne odrasle.

DRUŠTVO CENTER ZA POMOČ MLADIM (CPM)

CPM zagotavlja kakovosten psihosocialni razvoj otrok in mladih. Je organizacija, ki razvija, izvaja in uvaja učinkovite metode in prakse mladinskega dela. Skupaj hodimo na seminarje po Evropi, delamo pilotske projekte, izmenjujemo informacije, izkušnje in znanje. CPM je naša prijateljska organizacija.

CEED

Pogumni. Kreativni. Podjetni.  je iniciativa, ki je zrasla iz evropskega projekta Centres, ki ga je v Sloveniji vodila podjetniška mreža CEED Slovenija, ki spodbuja povezovanje in prenos izkušenj med podjetniki in verjamejo v podjetništvo kot pozitivno vrednoto za inovativno in odprto družbo.

DIJAŠKI DOM IVAN CANKAR

Super prosto za delavnice in super ekipa za sodelovanje. DIC je organizacija, ki skrbi za celovit razvoj svojih dijakov, poleg pogojev za bivanje, razvija in spodbuja njihovo nadaljnjo izobraževalno in poklicno pot za pridobivanje dodatnih znanj.

Partnerji na projektih z Evropsko mrežo UNIQUE

URAD ZA MLADINO – MOL

Slovenija

URAD RS ZA MLADINO

Slovenija

CITIZEN IN ACTION

Grčija

C.I.S. - Centrum Informatieve Spelen vzw

Belgija

PAMEAMBRO

Italija

IKAB

Nemčija

THINK FORWARD

Velika Britanija

INDUCAR

Portugalska

GOEUROPE!

Nemčija

CAZALLA INTERCULTURAL

Španija