Karierni mladinski center KAM'C

Zavod Nefiks skupaj z nami (Zavod TiPovej) in ostalimi članicami mladinske mreže za karierni razvoj (Mreža Kroj) deluje na digitalni platformi Discord pod strežnikom KAM’C.

Torej, kaj je KAM'C?

Preprosto povedano je to spletni mladinski center, kjer je pripravljen prostor za razvoj vseh tvojih potencialov. Na tem spletnem mestu pripravljamo delavnice in tečaje kot tudi napotke, kako se kar najbolje predstaviti bodočemu delodajalcu ali svoj novi izdelek ponuditi investitorju. Na KAM'Cu se torej najdejo priporočila za pisanje CV-ja, motivacijskega pisma, kako se pripraviti na razgovor za delo itd. Da pa čas med šolanjem in iskanjem dela čim bolj izkoristiš, pa zate na KAM'Cu pripravljamo raznovrstne tečaje tujih jezikov, tudi napredne poslovne tečaje, delavnice, programiranje, 3d, modeliranje in še mnogo več.

 

Ne manjka pa niti bolj zabavnih vsebin!

Da bi malo zmanjšali stres ob iskanju dela in se malo nasmejali tudi na lasten račun, si na KAM'Cu delimo bolj ali manj nerodne zgodbe in prigode naših dosedanjih razgovorov za delo. Skupaj se družimo ob posameznih igrah pa tudi delimo smešne vsebine, ki so nam polepšale dan.

 

Kaj pa, ko ne vem, kaj bi bilo moje delo?

Tudi tukaj ti lahko pomagamo. Na KAM'Cu deluje tudi karierna svetovalnica, kjer se lahko posvetuješ, kakšno pot ubrati. Mladi se torej lahko posvetujejo o kariernem razvoju, karierni orientaciji, študiju ter razvoju kompetenc, ki so potrebne za življenje in trg dela, ki jih lahko pridobimo skozi številne dejavnosti, tudi z mladinskim delom.

 

Kako pa dostopam do KAM'Ca?

Preprosto! Dostopaš preko povezave kamc.mreza-kroj.si. Preusmerjen si na platformo Discord, kjer se včlaniš ali vpišeš v svoj profil. Zgornji link je tudi direktna povezava v KAM'C! Za dodatne informacije in navodila pa pobrskaj po IG in YT profilu Zavoda Nefiks in Mreže KROJ, kjer najdeš tudi video navodilo za prijavo (dosegljivo na povezavi).

 

Da boš na tekočem, kateri tečaji se bodo izvajali na KAM'Cu in kakšne dogodke pripravljemo, pa spremljaj s-Nefi novičnik na katerega se prijaviš tukaj, ali pa nam sledi na profilih Mreže KROJ (IG, FB), Zavoda Nefiks (IG, FB, YT in TikTok) ter Zavoda TiPovej (IG, FB).

 

Digitalni karierni mladinski center KAM'C in Mrežo KROJ podpira Urad za mladino MOL.