Avtorji

Stran zavoda TiPovej je nastala kot študijski projekt pri predmetu IOT (integracija oblikovanja in tehnologije) pod mentorstvom izr. prof. Boštjana Botasa Kende na Naravoslovnotehniški fakulteti programa Grafičnih in interaktivnih komunikacij. Pri njem smo tri mlade oblikovalke dobile priložnost svoje ideje pretvoriti v spletno mesto, ki ga vidite pred seboj. Spodaj smo (na velikodušno željo ekipe TiPovej) pripravile svoje kratke opise ter kontaktne e-naslove.

Doris Kordić

Doris Kordić

Rada skačem naokoli s fotoaparatom. Fajn me je imeti naokoli, ko potuješ, ker znam vse najti na netu. Pravijo, da sem tiha, a ko spregovorim, se ne ustavim. Poleg dizajna, fotografije, igram in učim kitaro.

Ana Praprotnik

Ana Praprotnik

Kreativnost je kakor mavričen ovoj, ki zajame turobnost vsakdana. Kot mlada oblikovalka poskušam s svojimi idejami, gafičnimi stvaritvami, tipografijo in kreativnostjo pustiti barvno sled, ki bo del mavričnega objema.

Sanda Rudež

Sanda Rudež

Mlada kreativka, ki si želi izboriti svoje mesto pod soncem. Pri delu obožuje tako majhne kot velike oblikovalske izzive. Oboji jo namreč vedno znova obogatijo z novimi izkušnjami in znanjem.