DigitalYOu "ENGAGE" - Trening trenerjev v Ljubljani

Med 17. in 23. aprilom 2023 smo v Ljubljani izvedli usposabljanje za trenerje “DigitalYOu - Engage”.

Dogodek je zbral mladinske delavce, vzgojitelje in moderatorje iz vse Evrope, da bi jim omogočili, da se seznanijo z naprednimi digitalnimi orodji, veščinami in znanjem, ki jim bodo pomagala povečati učinkovitost, produktivnost in digitalno prisotnost njihovih organizacij. Želeli smo, da se naučijo kako presneti obstoječega znanja vodenja in implementacije mladinskih programov za uporabo v digitalnem okolju. Istočasno pa smo udeležencem ponudili nove informacije, orodja in tehnike, kako lahko vodenje lastnih neprofitnih organizacij prenesejo v digitalni svet in združijo še kako pomembno delo v živo z prednostmi, ki jih prinašajo digitalna orodja.

Z udeležbo na izobraževanju so udeleženci pridobili tudi vpogled v inovativna izobraževalna mesta I-go Digital in spletno orodje Engage, ki sta del platforme DigitalYOu, ki je zasnovana za podporo procesu digitalne transformacije delovanja mladinskih organizacij.

Ostanite z nami in sledite naslednjim korakom našega potovanja v okviru projekta DigitalYOu, da ugotovite, kako lahko vaša organizacija koristi od tega.

Projekt DYOu sofinancira Evropska unija.