Info dan: Digitalna transformacija s platformo DigitalYOu

Veliko govorimo o digitalnem mladinskem delu in digitalnih orodjih za delo z mladimi. Kaj pa MI?

Kako si tudi mladinski delavci in drugi izobraževalci lahko olajšamo svoje delo, uspešno uporabljamo

digitalna orodja in pridobimo čas za implementacijo naših vsebin in direktno delo z mladimi? Odkrijmo odgovor na to vprašanje SKUPAJ!

Na Zavodu TiPovej smo skupaj s Stičiščem Središče organizirali informativi dan projekta DigitalYou, kjer smo predstavili novo platformo za vodenje organizacij in izobraževalnih programov v digitalnem okolju. Pridružili so se nam predtavniki raznolikih slovenskih nevladnih organizacij s katerimi smo se ob sproščenemu druženju, debati in prigrizkih poglobili v tri glavne funkcije platforme “DigitalYOu”. Platforme, ki je skrbno oblikovana za izboljšanje sodelovanja, osveščenosti in učinkovitosti v digitalnih prizadevanjih vaše organizacije:

  • “Engage” - ustvarite svojo 3D virtualno pisarno, ki vam ponuja brezplačna spletna orodja, potrebna za digitalno upravljanje svojega dela in dela vaše organizacije.
  • “Empower” - uporabite 3D konferenčno sobo za vodenje vaših skupinskih programov v virtualnem svetu. Povežite jo z vsemi uporabnimi orodji in gradivi za vodenje spletnih predavanj.
  • “Connect” - sodelujte na virtualnih sejmih in dogodkih mreženja, na katerem se lahko predstavljate organizacijam in deležnikom iz vsega sveta.

Vas zanima, kako je bilo? Poglejte si predsavitev TUKAJ in raziščite platformo tudi sami. 

Vas zanima več? Za vse, ki bi se v funkcije platforme želeli še dodatno poglobiti, organiziramo s pomočjo Zavoda Voluntariat tudi 2 spletna seminarja, na katerih boste podrobno spoznali 2 ključni funkciji platforme “Engage” in “Empower”, ki služita prenosu vašega dela v digitalno okolje (oblikovanje virtualne pisarne) in uporabo digitalnih orodij za izvedbo izbranih izobraževalnih programov.

  • KAJ: Spletni seminar: Digitalna transformacija s platformo DigitalYOu.
  • KDAJ: 25. 3. in 26. 3. 2024 med 10.00 - 12.00 uro (1 ura skupnega dela in 1 ura za debato in odgovarjanje na vaša konkretna vprašanja)
  • KJE: Preko aplikacije ZOOM.

Na spletnem tečaju boste: V praksi spoznali platformo “DigitalYOu” in dobili dostop do 2 brezplačnih spletnih tečajev, ki vam bosta pomagala, da (1) Se naučite uspešno upravljati svojo organizacijo v digitalnem svetu in (2) Spoznate orodje za prenos vaših usposabljanj v digitalno obliko in izvedbo v spletnem okolju.

Ni še konec! Največji navdušenci, ki želite priizkusiti tudi funkcijo "Connect" in sodelovati v pirhajajočemu spletnemu sejmu, prav tako vabljeni, da se prijavite in se nam pridružite na spletnem dogodku mreženja, ki bo potekal v četrtek, 11. 4. 2024, direktno preko platforme DigitalYOU. 

 

Na prihajajoče dogodek, se je potrebno prijaviti in sicer preko spletne prijavnice TUKAJ.

Za dodatna vprašanja pišite na urska{afna}tipovej.org ali pokličite na 041/931-202.

 

Projekt DigtalYOu sofinancira program Erasmus+ Evropske unije. Program Stičišče Središče sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.