Mesta učenja - virtualne izmenjave za mlade so nazaj!

Tokrat se bomo osredotočili na mednarodne mobilnosti mladih: kakšne so priložnosti, ki so na voljo mladim, da potujejo in sodelujejo v učnih izkušnjah po Evropi? Izvedeli boste kako se prijaviti in sodelovati v takšnih aktivnostih, kot so mladinske izmenjave, tečaji usposabljanja ali celo daljši prostovoljski projekti? Če ste vedno želeli izvedeti več o tem, kako skočiti na vlak Erasmus+ in narediti prve korake v svet mednarodnih mobilnosti mladih, se pridružite naši Virtualni izmenjavi!

Kdaj in kako?

Tokratna virtualna izmenjava se imenuje "Mobilnosti mladih 101", potekala bo na spletu v četrtek, 21. septembra, z začetkom ob 17:30 CEST in bo trajala približno 1h30.


Kliknite na povezavo za prijavo preko Zooma: bit.ly/VE2109. Od Zooma boste prejeli e-poštno sporočilo s podrobnostmi o tem, kako lahko dostopate do srečanja 21. Lahko se nam pridružite neposredno prek brskalnika, vendar vam predlagamo, da na svojo napravo prenesete aplikacijo Zoom ali namizno različico, ker je običajno bolj zanesljiva.

Kaj boste potrebovali?

Za polno sodelovanje boste potrebovali napravo (po možnosti računalnik) z zanesljivo internetno povezavo ter delujočo spletno kamero, slušalke in mikrofon za interakcijo s preostalo skupino. Če ne morete uporabljati kamere ali mikrofona, ne skrbite: dobrodošli ste tudi, da sodelujete prek klepeta srečanja.

Vse dodatne informacije najdete na platformi Mesta učenja - tukaj. Tu najdete tudi digitalno učno značko, ki jo boste po udeležbi pridobili z namenom obeležja vašega sodelovanja in novega znanja.

Za vsa druga vprašanja smo vam na voljo na Zavodu TiPovej ali preko elektronske pošte: urska@tipovej.org.