NEW AGE CONFLICT TRANSFORMATION ORODJE ČAKA NATE

Svet je prepleten s konflikti, kar ima močne posledice na mlade. Popularizacija družbenih medijev pa je konflikte prenesla tudi na splet, zaradi česar so vedno bolj izpostavljeni njegovim negativnim posledicam.

Orodje New Age Conflict Transformation je kreativna kombinacija strokovnega znanja na področju transformacije konfliktov in spletnih orodij, ki so jih mladi ljudje za mlade ljudi oblikovali v metode spletne transformacije konfliktov.

Vključeni pripomočki vsebujejo elemente, ki jih mladinski delavci potrebujejo - od teoretičnega znanja s področja transformacije konfliktov do razlag, dilem, nasvetov in, kar je najpomembnejše, skupine edinstvenih metod, resnično usmerjenih k transformaciji konfliktov. Znanje in informacije, ki jih vsebuje orodje New Age Conflict Transformation, so razdeljeni v posamezne korake, s čimer še dodatno razvijajo strokovno znanje mladinskih delavcev pri delu na spletu in jih spremenijo v uspešne transformatorje konfliktov na spletu.

Če želiš postati strokovnjak/inja na področju transformacije konfliktov na spletu, igrati aktivno vlogo in biti sredi akcije...

Če se zavedaš naraščajoče nevarnosti spletne dimenzije konfliktov in se vidiš kot del rešitve, ne zgolj tihega opazovalca/ke...

Če si želiš pomagati mladim pri spopadanju z izzivi modernega življenja ter svet spremeniti v bolj miren kraj...

Potem je naše orodje New Age Conflict Transformation ustvarjeno ravno zate!

Oglej si našo spletno stran in uporabi strokovno znanje, ki smo ga zate pripravili zastonj!

P.S. Spletna stran bo v kratkem na voljo tudi v slovenščini...

 

Projekt New Age Conflict Transformation je sofinanciran iz Erasmus+ programa Evropske unije.