Odprti poziv za udeležence / Dogodek spletnega mreženja DigitalYOu

Ali upravljate mladinsko organizacijo in iščete bolj inovativne načine delovanja na spletu? Ali pogrešate čase, ko je bilo enostavno povezati se, klepetati in sodelovati z ljudmi med dogodki? Če ste prikimali, imamo nekaj razburljivega za vas!

 

Kaj se bo dogajalo? Vabimo vas na mednarodni spletni dogodek mreženja na novi platformi DigitalYOu, zasnovai za izboljšanje sodelovanja, mreženja in organizacije dogodkov (mladinskih) organizacij. Projekt vodimo skupaj s partnerji iz Belgije, Grčije in Srbije in je sofinanciran s strani Evropske unije. 

Podrobnosti dogodka?

  • Kje?Spletna platforma DigitalYOu in ZOOM
  • Kdaj? 27. - 29. 5. 2024

Zakaj bi se nam pridružili?

  • Povezovanje in mreženje: Spoznajte se in sodelujte z (mladinskimi) organizacijami iz cele Evrope
  • Raziskovanje in učenje: Potopite se v platformo, zasnovano za potrebe sodobnih mladinskih organizacij, ki omogoča učinkovitejše upravljanje in organizacijo dogodkov

Kdo se lahko prijavi? Predstavniki (mladinskih) organizacij, društev, NGO-jev, ki želite raziskati nove digitalne horizonte in iščete bolj gladko in privlačno delovanje v spletnih okoljih. Bodite med prvimi, ki boste doživeli in oblikovali to inovativno digitalno prakso.

Potrebna je prijava, preko OBRAZCA (v angleščini). Če imate dodatna vprašanja, pa nas kontaktirajte na urska{afna}tipovej.org. Prijave zbiramo do 21. 5. 2024, po tem datumu pa vam bomo poslali e-pošto z vsemi potrebnimi materiali in navodili za uspešno udeležbo ter podrobnim urnikom dogajanja.