»Pripravljeni. 1,2,3. Rišemo" DELAVNICA GRAFIČNEGA MODERIRANJA

 

 

Vabimo vas na zabavno in navdihujoče potovanje,

na katerem bomo naleteli na presenetljiva odkritja in rezultate.

Odklenili bomo ustvarjalnost in odprašili svoje sposobnosti vizualnega razmišljanja in delovanja.

 

 

 

 

Razmišljanje, delovanje in učenje v vizualnem jeziku. Grafični ali vizualni jezik je uporaba besed, oblik, barv in slik, s katerimi ilustriramo vsebino in ustvarimo pomen ter s tem podpremo prenos znanja in idej med nami.

Delavnica je namenjena moderatorjem, trenerjem, projektnim vodjem, projektnim managerjem, učiteljem, izobraževalcem …prijava…. http://goo.gl/forms/99vBHJHlnR

Za strokovnost in ustvarjalno učenje bo poskrbel odličen tandem Vande in Torbena, ki smo ju lansko leto spoznali na treningu Ready, Steady, Draw! na Madžarskem. Njun način dela nam je odprl nove možnosti za uporabo grafičnega jezika. Ta nam koristi pri izvedbi izobraževanj, pri zapisovanju rezultatov ali dogovorov na različnih dogodkih, s tem podpiramo strateške sestanke ipd.

Vanda Kovács, trenerka, mladinska delavka, ilustratorka – http://kisrigos.weebly.com Vanda je študirala mladinsko delo, komunikologijo in kulturni management na Madžarskem. Ves čas se predano uči vizualnega jezika, riše po prtičkih, deluje kot freelancerka, facilitatorka in grafična zapisovalka na različnih dogodkih.

Torben Grocholl, trener, moderator, grafični zapisovalec. Torben je študiral politične vede in komunikologijo na Dunaju in v Kopenhagnu. Trenutno živi v Avstriji in dela kot freelance trener in facilitator na polju mladinskega  dela v Evropi.

 

Delovni jezik: Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

 

Kdaj in kje:  17., 18. in 19. marec 2016 (četrtek popoldne od 13h do 17h, petek in sobota od 9h do 17h), v Ljubljani.

 

Cena:

•        210 EUR  neprofitni sektor

•        310 EUR  profitni sektor

 

 Dodatne informacije in prijave:                    

•        tipovej{afna}siol.net ali na T : 041/772-705 (Sonja)