Sodelujte v raziskavi v okviru projekta “DIGITAL YOu”

Če ste član mladinske organizacije, ki je: (1) aktivna na lokalni, regionalni, nacionalni ali evropski ravni; (2) prihajate iz ene od držav programa Erasmus+; in (3) pri svojem delu že uporabljate nekatera digitalna orodja vas vabimo k sodelovanju v raziskavi v okviru projekta »DigitalYOu – Digitalizacija organizacijskega dela mladih«.

Ta raziskava nam bo pomagala raziskati zmogljivosti mladinskih organizacij za prehod v digitalno mladinsko delo ter prepoznati izzive in ovire, s katerimi se srečujete v procesu digitalizacije. Zbrani rezultati bodo uporabljeni v naslednjih fazah projekta, kot osnova za razvoj potrebnih orodij za podporo mladinskim organizacijam pri prenosu njihovega dela v digitalni svet.

Projekt “Digital YOu” je sofinanciran s strani programa Erasmus+ Evropske unije, z glavnim ciljem opolnomočiti mladinske organizacije po vsej Evropi, da bodo zadostile potrebam digitalnega prehoda mladinskega dela s povečanjem njihovih zmogljivosti, zagotavljanjem do-do datumsko znanje in ustvarjanje inovativnih digitalnih orodij.

Vprašalnik najdete tukaj.