Izjava o odgovornosti za vsebine

Omejitev odgovornosti

Obiskovalci TiPovej! spletne strani uporabljajo spletno stran, njene podstrani, vsebine in aplikacije izključno na lastno odgovornost. Zavod TiPovej! ni odgovoren za škodo, ki bi nastala zaradi uporabe informacij s te strani.

Avtorske pravice

Vse vsebine, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine spletne strani je dovoljeno reproducirati in distribuirati izključno za nepridobitne namene in pod pogojem, da se jih ne spreminja, ne predeluje in da se navede vir v obliki aktivne povezave z imenom "TiPovej! Zavod za ustvarjalno družbo". Vsebin na spletni strani ni dovoljeno uporabljati za komercialne namene brez predhodnega pisnega soglasja.

Varstvo osebnih podatkov

TiPovej! varuje osebne podatke obiskovalcev spletne strani, ki mu jih ti posredujejo pri njeni uporabi. Osebne podatke se obdeluje izključno za namene za katere so zbrani in ki jih dovoljuje veljavna zakonodaja.

Povezave na zunanje strani

Na TiPovej!spletni strani so objavljene povezave, ki kažejo na spletne strani drugih oseb. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino TiPovej! ne more vplivati in ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih informacij in vsebin. Objava povezav na ali omemba komercialnih proizvodov, zaščitenih blagovnih znamk, proizvajalcev in podobnega ne pomeni, da Zavod TiPovej! promovira ali izpostavlja posamezen izdelek, blagovno znamko, proizvajalca itd

Piškotki

Spletna stran uporablja besedilne datoteke ("piškotke"), ki jih shrani v naprave, s katerimi uporabniki interneta dostopajo do spletne strani in ki so namenjene prepoznavanju teh naprav. Spletna strani uporablja piškotke z namenom zbiranja podatkov o njeni uporabi za izboljšanje uporabniške izkušnje. Shranjevanja piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik in lahko njihovo shranjevanje omeji ali onemogoči.