Nagradna igra "DigitalYOu"

Ste že registrirani na platformi DYOu? Želite najti potencialne partnerje na platformi? Želite imeti brezplačen promocijski videoposnetek svoje organizacije? Preberite več!

Platfoma DigitalYOU je ustvarjena za izboljšanje načina sodelovanja, mreženja in organizacije (spletnih) dogodkov! Pri čemer je pomemben del platforme predstavitev organizacije na inovativen in zabaven način. Zato odpiramo "nagradno igro" v okviru katere lahko osvojite brezplačno izdelavo promocijskega videa vaše organizacije!

Ponovnimo ...

  • NAGRADA: 1-minutni promocijski video vaše organizacije
  • KAKO LAHKO ZMAGATE - Izpolnite obrazec in nam predstavite, zakaj bi bil tak video uporaben za vašo organizacijo
  • ROK PRIJAVE - 25. 5. 2024
  • KDO LAHKO SODELUJE - Vsaka mladinska organizacija, ki je registrirana na platformi DigitalYOu (če še niste registrirani, to lahko storite TUKAJ)

Ne zamudite! 

Od 27. do 29. maja 2024 na platformi DYOu organiziramo spletno mreženje, na katerem bomo razglasili 3 zmagovalce kampanje DYOu VIDEO Give away. Več o tem izveste TUKAJ.

To pa še ni vse! Po izvedbi našega spletnega dogodka smo se odločili, da giveaway kampanjo razširimo in vam ponudio ŠE 2 NOVI NAGRADI in to sta:

  • Ena brezplačna delavnica platformi DYOu s trenerjem iz konzorcijskega nabora trenerjev samo za vas!
  • Ena brezplačna delavnica  na platformi DYOu, kjer vam nudimo tehnično podporo od začetka do konca! 

Nov rok prijave za brezplačne delavnice je 13. 6. 2024. Prijavite se preko obrazca TUKAJ. Za več informacij nas lahko tudi pokličete na 041/931-202 ali pišete na urska@tipovej.org.